Opsætning af publicering i Apple iWeb 2009 (3.0)

February 19th, 2009 | Tags: , , , , , | 9

iWeb er Apples program til udvikling af simplere hjemmesider.

Dreamweaver FTP opsætning

June 25th, 2008 | Tags: , | 9

Dreamweaver er et web-programmerings værktøj fra Adobe, der desuden også kan bruges som FTP for fil overførsel.

CuteFTP-opsætning

June 25th, 2008 | Tags: , | 0

CuteFTP er et FTP program fra GlobalScape. Du kan læse mere om CuteFTP og downloade en prøve version her.

Transmit

October 24th, 2007 | Tags: , , | 1

Transmit er et FTP program til Mac OS X med flere avancerede features.

Cyberduck

October 24th, 2007 | Tags: , , | 12

Cyberduck er et gratis FTP program til OS X.

Filezilla

October 24th, 2007 | Tags: , , | 42

Filezilla er en gratis open source FTP klient som kan benyttes til at overføre filer til webhotellet.