iPhone, iPad og iPod touch mail opsætning

June 26th, 2008 | Tags: , , , | 24

Guide til mail opsætning til Apple’s iPod Touch og iPhone.

SMTP opsætning

December 2nd, 2007 | Tags: , , | 56

For at sende email kan man enten bruge sin Internetudbyders SMTP-server eller man kan benytte Gigahosts mailserver.

Mailadresser

October 29th, 2007 | Tags: , | 28

For at oprette en mail adresse skal du først logge ind på dit Gigahost kontrolcenter. Klik derefter på Mail i menuen til venstre, vælg det domæne der skal oprettes en mail adresse til, og klik derefter Opret mailadresse i øverste højre hjørne.

Apple Mail

October 20th, 2007 | Tags: , , | 26

Apple Mail er standard mail-programmet i Mac OS X.

Windows Mail / Outlook Express

October 20th, 2007 | Tags: , , | 29

Microsoft Outlook Express er standard mail applikationen der følger med Windows XP. Fra og med Windows Vista har programmet ændret navn til Windows Mail.

Mozilla Thunderbird

October 20th, 2007 | Tags: , , | 12

Denne guide forudsætter version 1 og 2 af Thunderbird. Benytter du Thunderbird 3, skal du i stedet følge vores Thunderbird 3 guide. Mozilla Thunderbird er en gratis mail klient som kan downloades her. Når du først starter Thunderbird bliver du spurgt om at lave en ny email konto.

Auto-svar

October 10th, 2007 | Tags: , , , | 0

Hvis du eksempelvis er på ferie eller ude af kontoret, kan du opsætte en besked, der automatisk bliver sendt som svar på alle mails, der sendes til din email-adresse.