Hvorfor kan jeg ikke oprette en ny database i kontrolcenteret? (Ukendt fejl!)

Med en hosting-konto hos Gigahost kan du oprette alle de databaser, du måtte få brug for. Dette gøres i Gigahost-kontrolcenteret under menupunktet “Databaser”.

Hvis det er første gang, du skal oprette en database på kontoen, vil du blive bedt om at angive en databasekode efter eget valg. Denne kode vil du efterfølgende skulle angive hver gang, du fremadrettet opretter nye databaser på samme konto.

Hos Gigahost er det sådan, at alle databaser på din konto som udgangspunkt tilhører den samme databasebruger, og dermed også har den samme adgangskode.

Vi har erfaret, at nogle fejlagtigt tror, der skal angives en ny databasekode, når der oprettes en ny database i kontrolcenteret, og de undrer sig derfor over fejlmeddelelsen “Ukendt fejl!”, når de forsøger. Dette skyldes ofte, at det ikke er den oprindelige og korrekte databasekode, der bliver indtastet.

Hvis du skulle have glemt din databasekode, kan du nulstille den ved at klikke på “Skift databasekode” under menupunktet “Databaser”.

change database pass

Bemærk, at hvis du skifter databasekoden, skal den også tilrettes de eventuelle andre steder, der forbinder til databaser. Dette vil typisk være i konfigurationsfiler for WordPress, Joomla osv.