Hvordan køber man et domæne hos Gigahost?

Hos Gigahost har du mulighed for at købe både nationale domæner (.dk-domæner) samt en række internationale domæner (.com, .net, .org, .nu osv.)

De fleste domæner kan bestilles i kontrolcenteret, men hvis du skulle opleve, at du ikke kan bestille det domæne, du ønsker herigennem, så er du altid velkommen til at kontakte supporten og høre, om vi kan lave en manuel registrering.

Når du er logget ind i kontrolcenteret er processen følgende:

Først klikker du på menupunktet “Domæner” ude i menuen til venstre.

Bestil domæne hos Gigahost

Herefter vælger du fanen “Bestil domæne” og indtaster det domænenavn, du ønsker at bestille, i input-feltet, og klikker på knappen “Check”.

Bestil domæne hos Gigahost

Hvis domænet er ledigt, vil du få mulighed for at vælge, hvor lang tid du ønsker at registrere domænet for.

Bestil domæne hos Gigahost

Indtast nu de oplysninger, du ønsker, domænet skal registreres med. Hvis du vælger “Virksomhed / organisation” skal du huske også at indtaste CVR-nummeret på virksomheden.

Bestil domæne hos Gigahost

Når alle oplysningerne er udfyldt, klik da på “Gå til betaling”.

Hvis der er tale om registrering af et .dk-domæne, vil du efter kort tid blive kontaktet af organisationen, der administrerer .dk-domæner i Danmark, Punktum dk (tidligere DK Hostmaster), via den mailadresse, der blev indtastet under registreringen. Det er vigtigt, at domænet bliver aktiveret hos Punktum dk, ellers vil det efter noget tid igen blive frigivet, så andre får mulighed for at registrere det.