Du tager manuelt en backup af et af dine domæner ved at gøre følgende: 1. Overfør alle dine filer fra den pågældende domæne mappe med FTP (FileZilla, Cyberduck, Transmit, etc.) til en mappe på din lokale computer. Husk i denne forbindelse at få skjulte filer der starter med punktum, som f.eks. “.htaccess” med. Det gør […]

Gør din WordPress-side hurtigere med W3 Total Cache

February 16th, 2011 | Tags: , , , , , | 6

W3 Total Cache er et plugin der kan gøre din WordPress-side meget hurtigere, ved bla. at lave statiske HTML-filer for dine sider, i stedet for at indhold skal behandles af PHP og hentes fra en database. Hastighedsforskellen kan være meget stor, op til 10 gange hurtigere. Inden du begynder, så sørg for at din WordPress-installation […]

WordPress opsætning

October 20th, 2007 | Tags: , | 19

WordPress er en meget populær open source blogging/CMS platform.