W3 Total Cache er et plugin der kan gøre din WordPress-side meget hurtigere, ved bla. at lave statiske HTML-filer for dine sider, i stedet for at indhold skal behandles af PHP og hentes fra en database. Hastighedsforskellen kan være meget stor, op til 10 gange hurtigere. Inden du begynder, så sørg for at din WordPress-installation […]

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0