Gigahost Support

Vi håber at du kan finde dit svar her. Ellers er du velkommen til at kontakte os.

Gør din WordPress-side hurtigere med W3 Total Cache

February 16th, 2011 | Tags: , , , , , | 6

W3 Total Cache er et plugin der kan gøre din WordPress-side meget hurtigere, ved bla. at lave statiske HTML-filer for dine sider, i stedet for at indhold skal behandles af PHP og hentes fra en database. Hastighedsforskellen kan være meget stor, op til 10 gange hurtigere. Inden du begynder, så sørg for at din WordPress-installation […]