Gigahost Support

Vi håber at du kan finde dit svar her. Ellers er du velkommen til at kontakte os.

Symbian mail opsætning

June 26th, 2008 | Tags: , , , | 8

Opsætning af mail til mobiltelefoner der bruger Symbian, som fx Nokia N92 og mange andre.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0