Med Gigahosts statistik kan du finde ud af, hvem der besøger din side. Statistikken kræver ingen særlig opsætning, og giver et overblik over hvem der besøger hjemmesiden.

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0