Gigahost Support

Vi håber at du kan finde dit svar her. Ellers er du velkommen til at kontakte os.

Mozilla Thunderbird 3

August 4th, 2010 | Tags: , , | 13

Mozilla Thunderbird er en gratis mail klient som kan downloades her.

Mozilla Thunderbird

October 20th, 2007 | Tags: , , | 12

Denne guide forudsætter version 1 og 2 af Thunderbird. Benytter du Thunderbird 3, skal du i stedet følge vores Thunderbird 3 guide. Mozilla Thunderbird er en gratis mail klient som kan downloades her. Når du først starter Thunderbird bliver du spurgt om at lave en ny email konto.