Gigahost Support

Vi håber at du kan finde dit svar her. Ellers er du velkommen til at kontakte os.

Dreamweaver FTP opsætning

June 25th, 2008 | Tags: , | 9

Dreamweaver er et web-programmerings værktøj fra Adobe, der desuden også kan bruges som FTP for fil overførsel.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0