For at flytte din hjemmeside til Gigahost kan du gøre følgende:

1. Først opretter du et webhotel hos os.

2. Sørg for at du har fået adgang til vores kontrolcenter.

3. Overfør alle dine filer fra din gamle udbyder med FTP til en mappe på din lokale computer.

4. Eksporter alle dine databaser fra domænet som .sql via phpmyadmin (Se vores vejledning).

5. Overfør domænet til den nye konto. (Dette gør du ved at trykke “Domæner” -> “Overfør domæne”).

6. Upload dine filer til domæne mappen på din nye Gigahost konto med FTP.

7. Opret og importer dine databaser på den nye konto via phpMyAdmin.

8. Ret brugernavn og kodeord i de scripts som forbinder til databasen.

Så burde du være kørende med et splinternyt Gigahost webhotel.