Gigahost Support

Vi håber at du kan finde dit svar her. Ellers er du velkommen til at kontakte os.

Mailadresser

October 29th, 2007 | Tags: , | 28

For at oprette en mail adresse skal du først logge ind på dit Gigahost kontrolcenter. Klik derefter på Mail i menuen til venstre, vælg det domæne der skal oprettes en mail adresse til, og klik derefter Opret mailadresse i øverste højre hjørne.

Viderestilling

Skriv hvilken mailadresse du ønsker, og vælg et password til den. Hvis det er en adresse der vil viderestille mail til en anden mailadresse, udfyld feltet Viderestilling.

Catch-all adresse

Hvis du vil oprette en catch-all adresse – der vil opfange alle de adresser som ikke allerede er taget for dette domæne og sende det videre – udfyld feltet Catch-all.

Flere modtagere

For at tilføje modtagere til en mail adresse, gå til mail forsiden (ved at klikke Mail i menuen til venstre) og klik på en mailadresse for at se alle oplysninger. Udfyld derefter feltet Tilføj modtager. Du kan tilføje så mange modtagere som du vil.

Virus & Spamfilter

Pt. understøttes kun greylisting for domænerne. Denne teknologi bruges til at forhindre spam. Vi tilbyder ikke pt. dedikerede virus/spamfiltre da vi dels vil undgå falske positiver og dels har mange mail klienter indbygget spamfiltrering i dag. Vi vurderer løbende om vi skal ændre denne politik.

cc_mailaddress

Skriv til vores support

You must be logged in to post a comment.