Gigahost Support

Vi håber at du kan finde dit svar her. Ellers er du velkommen til at kontakte os.

Flytning af domæne

October 21st, 2007 | Tags: , | 47

Hvis du gerne vil flytte et domæne til Gigahost skal du gå ind under Domæner i kontrolcenteret, og derefter klikke på Tilføj nyt domæne. Klik derefter på Overfør domæne og til sidst skriv navnet på domænet og klik Overfør domæne.

For .dk domæner vil der efter nogle timer blive udsendt en mail fra DK-hostmaster med emnet “REDEL”.  I denne mail står der, hvordan man godkender overførslen. Når overførslen er godkendt, er domænet i funktion hos Gigahost inden ca. 12 timer. I mellemtiden kan man evt. opsætte email-adresser i kontrolcenteret og overføre filer til webhotellet med FTP.

screen-shot-2009-12-06-at-30404-pm

Du kan uploade dine filer med FTP med det samme og indtil domænet er overflyttet, kan du benytte den midlertidige URL til at se dit indhold. Denne finder du i kontrolcenteret under “Domæner”, ved at klikke på det ønskede domæne og så på “Besøg midlertidig URL” midt på siden.

Du kan også sagtens få et test domæne inden du flytter dit rigtige site. Bare opret det i kontrolcenteret og lad være med at godkende de mails angående overflytningen som bliver sendt fra DK-Hostmaster, førend at du gerne vil have det flyttet.

Tip!

Du kan sagtens få et test domæne inden du flytter dit rigtige site. Bare opret det i kontrolcenteret og lad være med at godkende de mails angående overflytningen som bliver sendt fra DK-Hostmaster, førend at du gerne vil have det flyttet.

Skriv til vores support

You must be logged in to post a comment.