Auto-svar

October 10th, 2007 | Tags: , , , | 0

Hvis du eksempelvis er på ferie eller ude af kontoret, kan du opsætte en besked, der automatisk bliver sendt som svar på alle mails, der sendes til din email-adresse.

Du kan opsætte et forskelligt auto-svar for hver email-adresse, du har. Dette gøres i kontrolcenteret.

For at opsætte auto-svar i kontrolcenteret:

1. Log ind i kontrolcenteret.
  2. Klik “Mail” og vælg den email-adresse, du vil opsætte auto-svar for.
  3. Klik på “Opsæt autosvar”.
  4. Angiv et emne, en besked og det navn, der skal stå som afsender af de automatiske svar.

Det anbefales at holde beskeden i et automatisk svar kort.

Hvorfor bliver der ikke sendt automatisk svar tilbage?

Nogle gange sender vores system ikke et automatisk svar tilbage, fx hvis den modtagne mail allerede er et autosvar. Ligeledes sendes ikke svar tilbage på adresser, der starter med “noreply”, “donotreply” eller lignende. Endeligt sendes maksimalt et svar til samme adresse pr. uge.

Hvad hvis jeg ikke har adgang til kontrolcenteret?

Det er ikke muligt at indstille autosvar andre steder end i kontrolcenteret. Hvis du kun har adgang til email-kontoen og ikke kontrolcenteret, bliver du indtil videre nødt til at bede personen med adgang til kontrolcenteret om at opsætte auto-svar. Vi arbejder på at lave en udvidelse til webmail, der gør det muligt at indstille auto-svar her.