For at flytte din hjemmeside til Gigahost kan du gøre følgende: 1. Først opretter du et webhotel hos os. 2. Sørg for at du har fået adgang til vores kontrolcenter. 3. Overfør alle dine filer fra din gamle udbyder med FTP til en mappe på din lokale computer. 4. Eksporter alle dine databaser fra domænet […]

Manuel backup af et domæne

October 10th, 2011 | Tags: , , , , , | 0

Du tager manuelt en backup af et af dine domæner ved at gøre følgende: 1. Overfør alle dine filer fra den pågældende domæne mappe med FTP (FileZilla, Cyberduck, Transmit, etc.) til en mappe på din lokale computer. Husk i denne forbindelse at få skjulte filer der starter med punktum, som f.eks. “.htaccess” med. Det gør […]