Android mail opsætning

February 13th, 2012 | | 1

Denne guide er baseret på den engelske udgave af Android version 4.0.2. Opsætningen kan derfor være en smule anderledes på tidligere og nyere versioner af systemet. Når email programmet startes, skal du først indtaste email adresse og kodeord. Tryk herefter på Next     På næste billede vil du blive bedt om at vælge protokollen […]

Microsoft Outlook 2007

January 19th, 2011 | | 33

Microsoft Outlook 2007 er en del af Microsoft’s Office pakke. Sådan opsætter du en email-konto.

Mozilla Thunderbird 3

August 4th, 2010 | Tags: , , | 13

Mozilla Thunderbird er en gratis mail klient som kan downloades her.

Symbian mail opsætning

June 26th, 2008 | Tags: , , , | 8

Opsætning af mail til mobiltelefoner der bruger Symbian, som fx Nokia N92 og mange andre.

iPhone, iPad og iPod touch mail opsætning

June 26th, 2008 | Tags: , , , | 24

Guide til mail opsætning til Apple’s iPod Touch og iPhone.

SMTP opsætning

December 2nd, 2007 | Tags: , , | 56

For at sende email kan man enten bruge sin Internetudbyders SMTP-server eller man kan benytte Gigahosts mailserver.

Webmail

November 13th, 2007 | Tags: | 17

Gigahost tilbyder en web-baseret email.

Apple Mail

October 20th, 2007 | Tags: , , | 26

Apple Mail er standard mail-programmet i Mac OS X.

Windows Mail / Outlook Express

October 20th, 2007 | Tags: , , | 29

Microsoft Outlook Express er standard mail applikationen der følger med Windows XP. Fra og med Windows Vista har programmet ændret navn til Windows Mail.

Mozilla Thunderbird

October 20th, 2007 | Tags: , , | 12

Denne guide forudsætter version 1 og 2 af Thunderbird. Benytter du Thunderbird 3, skal du i stedet følge vores Thunderbird 3 guide. Mozilla Thunderbird er en gratis mail klient som kan downloades her. Når du først starter Thunderbird bliver du spurgt om at lave en ny email konto.