Med Gigahosts statistik kan du finde ud af, hvem der besøger din side. Statistikken kræver ingen særlig opsætning, og giver et overblik over hvem der besøger hjemmesiden.

Flyt til Gigahost

October 10th, 2011 | | 0

For at flytte din hjemmeside til Gigahost kan du gøre følgende: 1. Først opretter du et webhotel hos os. 2. Sørg for at du har fået adgang til vores kontrolcenter. 3. Overfør alle dine filer fra din gamle udbyder med FTP til en mappe på din lokale computer. 4. Eksporter alle dine databaser fra domænet […]

Manuel backup af et domæne

October 10th, 2011 | Tags: , , , , , | 0

Du tager manuelt en backup af et af dine domæner ved at gøre følgende: 1. Overfør alle dine filer fra den pågældende domæne mappe med FTP (FileZilla, Cyberduck, Transmit, etc.) til en mappe på din lokale computer. Husk i denne forbindelse at få skjulte filer der starter med punktum, som f.eks. “.htaccess” med. Det gør […]

Introduktion til kontrolcenteret

October 14th, 2009 | Tags: | 35

Gigahost kontrolcenter bruges til at administrere din Gigahost konto.

Kontrolcenter screenshots

October 14th, 2009 | | 16

Screenshots af Gigahost kontrolcenter. Klik på en thumbnail for at se et større billede.

Databaser

December 6th, 2007 | Tags: | 34

Hos Gigahost har du mulighed for at bruge så mange databaser som du vil. Læs hvordan du opretter og administrerer databaser.

Periodiske Job (cron-job)

November 21st, 2007 | Tags: | 21

Du kan oprette periodiske job (cron-job) med fx et PHP-script bliver kørt med et fast interval. Dette kan bruges hvis eksempelvis et nyhedsbrev skal udsendes dagligt eller en vedligeholdelse af databasen skal foregå hver uge.

Mailadresser

October 29th, 2007 | Tags: , | 28

For at oprette en mail adresse skal du først logge ind på dit Gigahost kontrolcenter. Klik derefter på Mail i menuen til venstre, vælg det domæne der skal oprettes en mail adresse til, og klik derefter Opret mailadresse i øverste højre hjørne.