For at flytte din hjemmeside til Gigahost kan du gøre følgende: 1. Først opretter du et webhotel hos os. 2. Sørg for at du har fået adgang til vores kontrolcenter. 3. Overfør alle dine filer fra din gamle udbyder med FTP til en mappe på din lokale computer. 4. Eksporter alle dine databaser fra domænet […]

Subdomæner

November 8th, 2007 | Tags: , | 17

Når du har et domæne hos Gigahost kan du nemt oprette subdomæner (underdomæmer). Klik på Domæner i kontrolcenteret, og derefter på det domæne du gerne vil oprette et subdomæne til.

Flytning af domæne

October 21st, 2007 | Tags: , | 47

Hvis du gerne vil flytte et domæne til Gigahost skal du gå ind under Domæner i kontrolcenteret, og derefter klikke på Tilføj nyt domæne.

Køb af nyt domæne

October 21st, 2007 | Tags: | 18

Hvis du ikke har et domæne kan du nemt bestille et fra kontrolcenteret. Under Domæner, klik på Tilføj domæne, og derefter Registrer nyt domæne.