For at flytte din hjemmeside til Gigahost kan du gøre følgende: 1. Først opretter du et webhotel hos os. 2. Sørg for at du har fået adgang til vores kontrolcenter. 3. Overfør alle dine filer fra din gamle udbyder med FTP til en mappe på din lokale computer. 4. Eksporter alle dine databaser fra domænet […]

Manuel backup af et domæne

October 10th, 2011 | Tags: , , , , , | 0

Du tager manuelt en backup af et af dine domæner ved at gøre følgende: 1. Overfør alle dine filer fra den pågældende domæne mappe med FTP (FileZilla, Cyberduck, Transmit, etc.) til en mappe på din lokale computer. Husk i denne forbindelse at få skjulte filer der starter med punktum, som f.eks. “.htaccess” med. Det gør […]

Opsætning af publicering i Apple iWeb 2009 (3.0)

February 19th, 2009 | Tags: , , , , , | 9

iWeb er Apples program til udvikling af simplere hjemmesider.

Dreamweaver FTP opsætning

June 25th, 2008 | Tags: , | 9

Dreamweaver er et web-programmerings værktøj fra Adobe, der desuden også kan bruges som FTP for fil overførsel.

CuteFTP-opsætning

June 25th, 2008 | Tags: , | 0

CuteFTP er et FTP program fra GlobalScape. Du kan læse mere om CuteFTP og downloade en prøve version her.

Transmit

October 24th, 2007 | Tags: , , | 1

Transmit er et FTP program til Mac OS X med flere avancerede features.

Cyberduck

October 24th, 2007 | Tags: , , | 12

Cyberduck er et gratis FTP program til OS X.

Filezilla

October 24th, 2007 | Tags: , , | 42

Filezilla er en gratis open source FTP klient som kan benyttes til at overføre filer til webhotellet.