For at flytte din hjemmeside til Gigahost kan du gøre følgende: 1. Først opretter du et webhotel hos os. 2. Sørg for at du har fået adgang til vores kontrolcenter. 3. Overfør alle dine filer fra din gamle udbyder med FTP til en mappe på din lokale computer. 4. Eksporter alle dine databaser fra domænet […]

Manuel backup af et domæne

October 10th, 2011 | Tags: , , , , , | 0

Du tager manuelt en backup af et af dine domæner ved at gøre følgende: 1. Overfør alle dine filer fra den pågældende domæne mappe med FTP (FileZilla, Cyberduck, Transmit, etc.) til en mappe på din lokale computer. Husk i denne forbindelse at få skjulte filer der starter med punktum, som f.eks. “.htaccess” med. Det gør […]

Gør din WordPress-side hurtigere med W3 Total Cache

February 16th, 2011 | Tags: , , , , , | 6

W3 Total Cache er et plugin der kan gøre din WordPress-side meget hurtigere, ved bla. at lave statiske HTML-filer for dine sider, i stedet for at indhold skal behandles af PHP og hentes fra en database. Hastighedsforskellen kan være meget stor, op til 10 gange hurtigere. Inden du begynder, så sørg for at din WordPress-installation […]

osCommerce webshop

November 17th, 2009 | Tags: , , , | 3

osCommerce Online Merchant er en open source e-commerce løsning, som nogle benytter i forbindelse med oprettelsen af en webshop,

Mambo CMS opsætning

November 18th, 2007 | Tags: , | 1

Mambo er et populært CMS system til hjemmesider, blogs osv.

PHP-Fusion opsætning

November 18th, 2007 | Tags: , | 8

PHP-Fusion er et open source CMS system til online diskussionsgrupper og communities.

PhpBB opsætning

November 18th, 2007 | Tags: , , | 3

PhpBB er et open source CMS til forums.

MediaWiki opsætning

November 8th, 2007 | Tags: , , | 1

MediaWiki er det CMS/wiki-system der driver Wikipedia og mange andre sites.

Suhosin og mod_security

Denne artikel vedkommer folk der har problemer med uploads og filemanagement fra Flash.

Joomla opsætning

October 21st, 2007 | Tags: , | 33

Joomla er en populær open source CMS platform der kan bruges bland andet til hjemmesider og blogs.