Gigahost Support

Vi håber at du kan finde dit svar her. Ellers er du velkommen til at kontakte os.

iPhone, iPad og iPod touch mail opsætning

June 26th, 2008 | Tags: , , , | 24

Guide til mail opsætning til Apple’s iPod Touch og iPhone. Når du starter din iPhone eller iPod touch, klik på Settings, Mail, for at starte mail applikationen.

Hvis du ikke har oprettet en konto før, vil du blive bedt om at vælge en udbyder. Vælg Other (eller Andet) og derefter Add Mail Account (eller Tilføj Mail Konto). Udfyld derefter alle felter, som vist nedenunder (med dit eget navn og mail oplysninger).


IMG_0771

IMG_0772

Server til indgående post er imap.gigahost.dk og server til udgående post er smtp.gigahost.dk. I feltet brugernavn skal du skrive den email adresse du vil opsætte. Tryk til sidst på Save (eller Arkiver).

IMG_0778 IMG_0779

Du vil nu blive spurgt om du vil opsætte kontoen uden SSL. Her skal du svare No (Nej). Når du til allersidst har indtastet både incoming og outgoing mail informationer, vil guiden formentlig spørge dig om du ønsker at gemme kontoen på trods af at du nok ikke vil kunne sende mails fra den. Hertil skal du bare svare Save (Gem), da vi gør dette muligt ved yderligere opsætninger herunder.

Gå nu helt tilbage til roden af din iPod/iPhone og tryk Indst., og derefter Mail. Vælg nu din nyoprettede konto, og tryk på Avanceret i bunden. Herinde skal du sikre dig at SSL er slået til under indkommende indstillinger og at server porten er 993 (Billedet til venstre).

Hvis du går tilbage til kontoen kan du trykke på knappen SMTP som er lige over Avanceret knappen. Tryk herefter på den primære SMTP Server, og sørg her for at SSL i udgående indstillinger ligeledes er slået til og at porten er 587 (Billedet til højre).

IMG_0781 IMG_0782

Din konto er nu opsat så næste gang du åbner Mail vil du begynde at modtage emails (det kræver dog trådløs forbindelse).

Skriv til vores support

You must be logged in to post a comment.