Gigahost Support

Vi håber at du kan finde dit svar her. Ellers er du velkommen til at kontakte os.

Mambo CMS opsætning

November 18th, 2007 | Tags: , | 1

Mambo er et populært CMS system til hjemmesider, blogs osv.
Start med at downloade Mambo CMS her. Opret en database i kontrolcenteret som du gerne vil bruge til din Mambo installation. Overfør derefter filerne til dit webhotel (via FTP) og åbn mappen i en web browser. Installations siden vil tjekke om alt er ok (hvilket det gerne skulle være). Klik derefter Next, accepter GNU licensen og klik Next igen.

Udfyld derefter felterne med din database information (som du kan finde under login oplysninger uden for den database du lige har oprettet). Dit MySQL brugernavn og password er de samme som dit Gigahost brugernavn og password. Skriv navnet på den database som du lige har oprettet, og klik Next.Til sidst, skriv navnet på din nye hjemmeside og din Mambo installation er nu færdig. Husk at slette install.php filen bagefter.

Skriv til vores support

You must be logged in to post a comment.