Gigahost Support

Vi håber at du kan finde dit svar her. Ellers er du velkommen til at kontakte os.

PHP-Fusion opsætning

November 18th, 2007 | Tags: , | 8

PHP-Fusion er et open source CMS system til online diskussionsgrupper og communities.
php-fusion-logo

Start med at downloade den seneste version af PHP-Fusion. Opret en database som du gerne vil bruge til din PHP-Fusion installation. Overfør derefter filerne til dit webhotel (via FTP), og åbn folderen php-files/setup.php i en web browser. Det skulle derefter se sådan ud:

Udfyld felterne med database hostname (som du finder under login oplysninger udenfor den database du lige har oprettet), dit Gigahost brugernavn og adgangskode, og til sidst navnet på databasen. Klik Next.Udfyld derefter felterne med et admin brugernavn og password. Klik Next, og PHP-Fusion er nu klar til brug. Husk at slette setup.php filen bagefter.

Skriv til vores support

You must be logged in to post a comment.