Gigahost Support

Vi håber at du kan finde dit svar her. Ellers er du velkommen til at kontakte os.

PhpBB opsætning

November 18th, 2007 | Tags: , , | 3

PhpBB er et open source CMS til forums.Start med at downloade phpBB her. Opret en database i kontrolcenteret som du gerne vil bruge til din phpBB installation. Overfør derefter filerne til dit webhotel (via FTP) og åbn mappen i en web browser.Udfyld derefter felterne. Du finder adressen på din MySQL server under login oplysninger uden for den database du har lavet til phpBB.Udfyld de restrende felter med navnet på datbasen, dit datbase brugernavn og adgangskode (det samme som dit Gigahost brugernavn og adgangskode). Udfyld til sidst admin felterne og klik på Start Install.Efter phpBB er installeret, husk at slette install/ og contrib/ mapperne.

Skriv til vores support

You must be logged in to post a comment.