Warning: session_start() [function.session-start]: open(/var/lib/php5/sess_025f86885d2cda5fda7dd2857ac3c2bb, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/wp-content/plugins/easy-post-view-counter/EasyPostViewCounter.php on line 11

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/wp-content/plugins/easy-post-view-counter/EasyPostViewCounter.php:11) in /var/www/wp-content/plugins/easy-post-view-counter/EasyPostViewCounter.php on line 11

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/wp-content/plugins/easy-post-view-counter/EasyPostViewCounter.php:11) in /var/www/wp-content/plugins/easy-post-view-counter/EasyPostViewCounter.php on line 11
Gigahost

Gigahost Support

Vi håber at du kan finde dit svar her. Ellers er du velkommen til at kontakte os.

MediaWiki opsætning

November 8th, 2007 | Tags: , , | 1

MediaWiki er det CMS/wiki-system der driver Wikipedia og mange andre sites.

Først skal du sørge for at PHP er sat til version 5 på det domæne som du gerne vil installere MediaWiki på. Klik på domænet i domæneoversigten, og sæt den til PHP 5. Opret derefter en database som du gerne vil bruge til din Wiki. Download MediaWiki (her) og overfør filerne til dit webhotel via FTP. Åbn mappen i din browser, hvor installations siden vil automatisk komme frem.Udfyld alle felter (under Shared memory cache, vælg No cache). Når du kommer til Database config, udfyld felterne således:

Database host: se under login-info for din database.

Database name: navnet på den database som du har oprettet til din Wiki

Username/password: Udfyld med dit Gigahost brugernavn og password.

Klik til sidst på Install MediaWiki.

Skriv til vores support

You must be logged in to post a comment.


Warning: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_025f86885d2cda5fda7dd2857ac3c2bb, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0