Microsoft Outlook 2007

January 19th, 2011 | | 33

Microsoft Outlook 2007 er en del af Microsofts Office-pakke.

Vælg at tilføje en ny konto under Kontoindstillinger.

Vælg herefter “Microsoft Exchange, POP3, IMAP eller HTTP”og vælg “Næste“.

Outlook 2007 opsætning

Sæt hak i “Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt” og vælg “Næste“.

Outlook 2007 opsætning

Vælg “Internet-e-mail” og tryk på “Næste“.

Outlook 2007 opsætning

Indtast dine kontooplysninger (navn, e-mail). Indtast serveroplysningerne som på billedet forneden.

Brugernavn og Adgangskode skal være det du valgte da du oprettede e-mail kontoen i kontrolcenteret. Husk at brugernavn skal være hele e-mailen.

Vælg herefter “Flere indstillinger…“.

I det nye vindue vælges fanen “Server til udgående post” og der sættes hak i “Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse” og “Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post“.

Outlook 2007 opsætning

Vælg fanen “Avanceret” og vælg “Auto” i begge “Brug følgende type krypteret forbindelse” dropdown boksene. Indstil SMTP-porten til port 587.

Tryk herefter “OK” og vælg herefter “Næste“.

Outlook 2007 opsætning

Tryk “Udfør“.

Outlook 2007 opsætning

Du har nu opsat din e-mail konto med Microsoft Outlook 2007 og du skulle være i stand til at modtage og sende e-mail.