Vælg først “Opret ny konto”

Billede 1

Indtast nu dit fulde navn, email adresse samt adgangskode. Tryk herefter “fortsæt”.

Billede 2

Thunderbird vil nu prøve at finde frem til de rigtige værdier/indstillinger.

Billede 3

Da Thunderbird ikke selv kan gætte de korrekte indstillinger, skal vi manuelt foretage ændringer som vist på billede 4:

1. Brugernavn er altid den fulde email-adresse.
  2. Indgående server er “imap.gigahost.dk” og udgående mailserver er “smtp.gigahost.dk”.
  3. Benyt enten “STARTTLS” eller “SSL/TLS” i både indgående og udgående server.

Billede 4

Når indstillingerne afspejler Gigahosts opsætning (se billede 4) er der blot tilbage at trykke “Afprøv konfigurationen”.

Billede 5

Du kan nu trykke på “Opret konto”.

Din email adresse er nu opsat i Thunderbird 3!

OBS!

Flere operatører spærrer for en masse porte, deriblandt 587. Det resulterer i at man godt kan hente sin post, men ikke afsende. Emailen vil bare lande i udbakken men kommer ikke videre. Tryk her for at læse mere om SMTP opsætning.