Denne artikel vedkommer folk der har problemer med:

1. Uploads og filemanagement fra Flash
  2. At modtage dankort via en betalingsgateway i en osCommerce webshop

Der er mange der tror at denne fejl har at gøre med Apache-modulet “mod_security” som vi dog ikke benytter. For at løse problemet skal man slå en php.ini-variabel fra kaldet “suhosin.session.cryptua“. Dette gøres ved følgende fremgangsmåde og gælder for samtlige domæner og underdomæner hvor problemet er gældende:

1. Log på dit Gigahost kontrolcenter.
  2. Gå ind under det gældende domæne eller underdomæne.
  3. Vælg fanebladet “PHP-opsætning“.
  4. Vælg “Skift PHP-indstillinger (php.ini)“.
  5. Slå “suhosin.session.cryptua” fra.
    cryptua
  6. Tryk “Skift opsætning“.

Når siden er færdig med at loade bør problemet være løst. Bemærk at det kan kræve at man logger ud og ind igen på ens hjemmeside hvis dette gør sig gældende.